Profile Image

Dídac Boza

Periodista

Cartes a la paperera

Maria de los Llanos de Luna, la delegada que el govern de Mariano Rajoy ha posat aquí per aplicar tota la intel·ligència política que pugui per gestionar el problema de Catalunya, s’ha adreçat per carta al Govern català, als ajuntaments, als presidents de les diputacions i dels consells comarcals per exigir-los que facin el favor de deixar de moure res que tingui a veure amb el procés participatiu del 9-N perquè el Tribunal Constitucional ho ha suspès.

La intel·ligència de Llanos de Luna ha portat la Delegació a perdre, un rere l’altre, en els tribunals del contenciós administratiu, els plets que obre contra ajuntaments per haver aprovat una moció que defensa la sobirania fiscal catalana o per associaciar-se a l’AMI.

El rigor en el compliment de les lleis i de les regles del joc democràtic és, segurament, el que porta la delegada governativa a ignorar i menystenir habitualment els requeriments i peticions d’informació que li fa el Síndic de Greuges, que és qui té les competències per a la defensa dels ciutadans davant les administracions públiques que actuen a Catalunya.

La convicció democràtica de la senyora Llanos de Luna deu ser el que la va motivar, l’any 2013, a condecorar oficialment una associació que reivindica i homenatja la ‘División Azul’ que Franco va enviar a lluitar a la Segona Guerra Mundial per fer costat a Hitler.

Donada la trajectòria, el lloc natural per desar les cartes de la senyora delegada és la paperera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.