Profile Image

Dídac Boza

Periodista

Necessitem més Vicençs Badenes

Hi ha persones que passen per la vida com de llarg i n’hi ha d’altres que necessiten tenir una causa o moltes causes a l’hora; persones que no poden ni volen parar quietes, que deixen rastre i memòria. Sens dubte Vicenç Badenes era d’aquesta mena de persones. [/p] [p]El temps no ha estat gaire generós amb ell. Una vida que s’acaba als 54 anys és terriblement curta. En canvi ell sí que va ser generós, i molt, amb totes les seves diverses dedicacions, amb totes les seves causes, amb el seu activisme radical a favor de la societat de la informació i entestat en portar-la a peu de carrer. A Cornellà ho saben molt bé i els que no som de Cornellà també en tenim bona constància. Vicenç Badenas deixa molt més que rastre i memòria. Badenas deixa resultats. Realitats que són el fruit del seu impuls i del seu esforç personal. Citilab és avui una referència que depassa els límits municipals de la ciutat de Cornellà. No és gens gratuït que se’n digui Centre Catalunya Internet, perquè avui és un lloc de referència a Catalunya i a Espanya i ens ha col·locat bé en el mapa d’Europa pel que fa a iniciatives de formació, empreneduria, innovació i creativitat. [/p] [p]Citilab no seria la realitat que és avui si no hi hagués hagut el treball personal i decidit de Vicenç Badenes des de molt abans de 2007. Encara que l’Ajuntament de Cornellà hagués fet la mateixa inversió que va fer per reconvertir i adaptar la vella fàbrica tèxtil del segle XIX. Encara que el projecte hagués tingut el mateix objectiu. Citilab no hauria arribat a on ha arribat si al capdavant no hagués tingut en Vicenç. [/p] [p]La seva sobtada mort a tots ens ha agafat per sorpresa però a ell, tot i que massa aviat, li ha arribat amb els deures fets. Necessitem més Vicençs Badenes, si us plau! [/p][p] [/p] [/pureHTML]

8 thoughts on “Necessitem més Vicençs Badenes

 1. Vaig treballar amb ell a l’inici de les Emissores Municipals, a Ràdio Sant Boi. Li havia perdut la pista, però en nombroses ocasions he recordat la seva bonhomia i cordialitat. Sento molt el seu traspàs.

 2. Trobaré i trobarem a faltar el Vicenç… i molt! Però el seu treball, el seu compromís, la seva manera han de ser un estímul per continuar perseverant en el nostre treball de cada dia al servei d’aquesta societat amb el qual estem compromesos…

 3. Es una gran perdula al meo condol a la seba familia.

  secrtari del Casal de Gent Gran d`Almeda Cornellà de LLobregat

  Pedro lóprez

 4. Es una gran perdula al meo condol a la seba familia.

  secrtari del Casal de Gent Gran d`Almeda Cornellà de LLobregat

  Pedro lópez

 5. El vaig coneixer fa pocs dies, per un afer relacionat amb els nostres fills. Emanava serenitat, energia positiva, creativitat. Era una persona molt valuosa i càlida. El meu condol a la seva familia. Si, necessitem persones com ell…

  Montserrat Pérez Pàmies

 6. Gràcies, Dídac pel teu post. No em sento capaç d’afegir-hi res més. Estic commocionada i emocionada des que aquest matí a primera hora he sabut que el Vicenç era mort. Vicenç, no t’oblidarem

 7. Conocí a Vicençs cuando Antonio Baldón me llevó por primera vez a conocer Citilab, la obra de Vicençs. Me ganó su energía, su optimismo, su proximidad, su alegría. Más tarde, los inescrutables caminos de la vida hicieron que volvieramos a encontrarnos a través de la amistad de nuestros hijos. Hace unos días estuvimos hablando, y hoy me cuesta admitir que no volveré a ver a un amigo tan cálido, entusiasta y generoso. Pero nos queda su obra y su presencia a través de su familia. Buen viaje Vicençs. Antón Costas

 8. Vicençs:A quet damati mi apropat a dirte el meu a deu personal, de vritat fa mols anys que amb vas cunexer,me enrecordo cuan vas vindre en reprsentació del alcalde Antonio Balmon.
  A dinar a Can Oliva acelebrar el 20 aniversari del Casal d`Avis d`Almeda,ha quet cami lem de fer tos fenso facil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.