Profile Image

Dídac Boza

Periodista

Nit de Sant Joan en plena tardor

Probablement era la millor opció per estrenar amb bons auguris el nou teatre Artèria Paral·lel. No s’estrena un teatre cada dia ni és cosa corrent que una ciutat es plantegi revitalitzar el seu ancestral carrer del teatre musical en plena crisi econòmica, desafiant totes les lleis de la recessió.


Definitivament, ‘La Nit de Sant Joan‘, el clàssic de Dagoll Dagom amb música de Jaume Sisa, era el millor cartell per estrenar el nou teatre del Paral·lel barceloní. Res millor que la versió actualitzada d’un dels més brillants exponents del musical ‘made in Catalonia’ per recordar-nos que també es pot trobar vida més enllà dels teatres de Londres o de Broadway.

El muntatge renovat de ‘La nit de Sant Joan’ arriba al Paral.lel des de l’altre costat del riu Besòs. Fa poques setmanes, a començaments de setembre, el teatre Sagarra de Santa Coloma de Gramenet ens va brindar l’ocasió d’avançar-nos a aquest ‘revival’. És bona cosa això de tenir teatres metropolitans, a l’abast d’unes quantes estacions de Metro, com aquest que ben recentment ha renovat i ampliat l’Ajuntament de Santa Coloma.

La nit de Sant Joan‘ agradarà al Paral·lel com va agradar, una nit d’aquest estiu que se’n va, al públic del Sagarra. Absolutament recomenable!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.