Profile Image

Dídac Boza

Periodista

La ‘pasta’ de Berlusconi

[pureHTML] [p]“Mostraré als italians de quina pasta estic fet”, ha dit Sílvio Berlusconi després que del Tribunal Constitucional del país veí hagi anul·lat la seva llei d'impunitat i després de llençar exabruptes i desqualificacions contra tothom que se li posa per davant, ja sigui el president de la República, els jutges o els periodistes… 

Per una vegada i sense que serveixi de precedent estaré d'acord amb el primer ministre italià: tant de bo es compleixi l'advertiment de Berlusconi. Ho dic fins i tot malgrat el seu intolerable to d'amenaça al seu poble. Tant de bo els italians vegin d'una vegada la pasta de la qual està fet aquest personatge políticament indesitjable i que fins ara ha pogut presumir (i jo diria fotre-se'n) de gaudir d'un ampli suport popular.

Aquests dies i setmanes estem veient (o intuint pels indicis) que hi ha molta escombraria que retirar de la política i de vida pública per aquestes latituds d'Europa. Aquí anem plens de Gürtels i de Millets i és inevitable tenir la sensació que ha començat una d'aquelles onades de neteja que, de tant en tant necessita la vida pública per depurar la brutícia que s'hi acumula. En el cas d'Itàlia és una finestra d'esperança comprovar que Berlusconi encara no ha pogut embrutar-ho tot al cent per cent i que la base de l'Estat de Dret es manté sòlida.

Berlusconi demostra cada dia que és “escombraria política” i pel que es veu està més que disposat a seguir mostrant-se tal com és. Cal esperar que tot plegat sigui, a la fi, la seva porta de sortida. [/p][p]<object width=”425″ height=”344″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/ar8EwxSkDog&hl=en&fs=1&”></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/ar8EwxSkDog&hl=en&fs=1&” type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true” width=”425″ height=”344″></embed></object> [/p][p](Vídeo: Berlusconi truca a un programa en directe de la RAI per criticar el president de la República i els jutges “d'esquerres”)[/p] [/pureHTML]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.