Profile Image

Dídac Boza

Periodista

ETA i uns quants imbècils digitals

[pureHTML] [p]Això d'ETA és tant repugnant com absurd.[/p][p]Realment pensen els etarres que arribaran enlloc fent coses com el doble assassinat d'ahir a Mallorca o l'intent de massacre de Burgos?[/p][p]De debò que algú dels que encara mostren comprensió, connivència, o qualsevol possibilitat d'empatia amb els terroristes, creuen que la mort d'aquests dos guàrdies civils o de qualsevol persona serveix per alguna cosa?[/p][p]L'única conclusió decent i intel·ligent és que a més d'assassins estem davant d'una colla d'imbècils. Imbècils que destrueixen vides, incloses les seves pròpies i les de les seves famílies per acabar no aconseguint absolutament res.[/p][p]A aquests imbècils s'afegeixen uns quants a Catalunya -amagats sota l'anonimat digital- que utilitzen espais de participació a la xarxa per difondre bestieses com que “És del tot lògic que els bascos pensin que la força és la única forma natural de separar-se de l'imperi colonial” o que “el dia que arrepleguin armes de mes potencia, faran tremolar encara mes aquest estat espanyol fràgil en concepcio i conviccio”. Imbècils anònims com algú que, immediatament després de la noticia del doble assassinat de Calvià, va intentar difondre aquest dijous un comentari digital que deia “Mala sort, la vida és dura”.

No crec que calgui dir res més. Cadascú és amo i senyor de la seva consciència i cada  director  de mitjà digital deu tenir molt clar com exercir la seva responsabilitat.[/p] [/pureHTML]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.