Profile Image

Dídac Boza

Periodista

Postals sardes amb ‘caliu’

[pureHTML] [p][/p][p]L'illa de Sardenya està d'actualitat aquest estiu. Malauradament, no ho està per bones noticies ni per acollir un esdeveniment brillant. Ja se sap com som els periodistes: per nosaltres la celebritat informativa d'un territori gairebé sempre és directament proporcional al grau de desastre o del mal rollo.

Sens dubte el més rellevant que ha passat a Sardenya en els darrers dies són els incendis forestals que han cremat unes 10.000 hectàrees a l'illa i que han costat la vida de dues persones. Al costat d'aquest desastre, les conreries del primer ministre italià, Sílvio Berlusconni, i les festes de la seva casa sarda (amb meretrius incloses o sense) no són més que una anècdota lamentable que la història esborrarà com cal esperar que esborrarà la memòria d'un lamentable governant.

En aquest càlid estiu sard de 2009, apareix ara una nova postal: les fotografies de l'expresident del Govern espanyol José Maria Aznar (aquí la història també haurà de fer el seu reciclatge) publicades pel Corriere della Sera. I trobem -oh sorpresa!- un Aznar vigorós, musculat, convertit gairebé en un sex symbol, estiuejant, un any més, amb la seva família convidat per Berlusconi. Un cos “esculpit”, deia el diari italià acompanyant les imatges de l'expresident.

Em pregunto si tant esculpit com aquesta imatge de “tant me fa el que diguin” que s'esforça en projectar José Maria Aznar. [/p] [/pureHTML]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.