Profile Image

Dídac Boza

Periodista

Peixatera valenciana

[pureHTML] [p] [/p][p]Entre els ecos i els silencis que es deriven aquests dies del cas Gürtel i, particulament, de la seva variant de corte y confección altrament dita cas Camps, destaca i brilla amb llum pròpia l'alcaldessa de València, Rita Barberà. És comprensible -faltaria més- la intenció política de sortir en defensa del seu company de files combinada amb una possible intenció (vés a saber) de fer-se visible en un moment en el qual alguns sectors del PP poden trobar a faltar algú que s'enfronti a les càmeres i micròfons dels periodistes sense por i sense pels a la llengua.

Si és així, evidentment, Rita no ha defraudat, i ha obert la peixateria (especialitat de la casa, les anxoves) per atreure l'atenció de polítics i periodistes i, de pas, distreure-la de l'afer de Camps i els seus vestits regalats o comprats segons la versió que hom vulgui creure. Amb tota probabilitat l'alcaldessa valenciana sap perfectament el que es fa quan aixeca pol·lèmica i escàndol arran de la seva estrambòtica comparació entre el possible judici contra Francisco Camps i les anxoves que regala el president de Cantàbria, Miguel Angel Revilla al president del Govern (i al del PP, i al propi Camps, i a d'altres dirigents polítics).

La Justícia en el seu moment, i les decisions polítiques en el seu cas, determinaran si el futur polític de l'actual president de la Generalitat valenciana és llarg o curt. El que queda molt clar és que Rita Barberà considera que ella no té tot el peix venut.[/p] [/pureHTML]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.