Profile Image

Dídac Boza

Periodista

Casa de putes presidencial?

[pureHTML]

Pot semblar una obsessió personal d'aquest blocaire. Asseguro que no ho és. Es veritat que aquesta és la tercera vegada en poc temps que el model Berlusconi de vida pública (i privada) apareix en aquest bloc, però resulta gairebé inevitable després de passar la lupa per la premsa d'ací i d'allà (també per aquella part de la premsa italiana en el primer ministre-empresari no controla)[/p]

“Pagata per andare a Palazzo Grazioli” (Pagada per anar al Palau Grazioli) titula aquest dijous el diari La Reppublica. “Es parla d'inducció a la prostitució”, diu el rotatiu. “Una conspiració contra mi”, diu Sílvio Berlusconi.[/p]

Una investigació “calenta”, segons expressió de la pròpia premsa italiana que porta el fiscal de Bari revela que les joves assídues de les festes de Il Cavaliere haurien cobrat per entrenir-se en aquestes celebracions. Poden existir fins i tot converses intervingudes a empresaris italians on es parla de pagar noies per participar en les celebracions a les cases romana i sarda del primer ministre italià. [/p]

El més cridaner han estat les revleacions d'una d'aquestes joves, Patrizia D'Addario al diari Corriere della Sera. D'Addario que ha estat candidata municipal en una llista integrada en el partit de Berlusconi, Poble de la Llibertat (PDL), ha explicat que la va contractar un empresari amic del primer ministre. 2.000 euros a canvi d'assisitir a dues festes al Palazzo Grazioli, la casa romana de l'home que domina voluntats polítiques (i sembla que d'altres) a Itàlia. La jove assegura que li van oferir ser candidata al Parlament europeu, tot i que després -amb l'escàndol de les festes privades ja a l'opinió pública- li van dir que “no va poder ser” i tot es va quedar en candidata a les eleccions municipals. [/p]

Diu Berlusconi que “els diaris només publiquen escombraries”. Dic jo que també pot ser que algú hagi fabricat les escombraries. No?[/p]

[/p] [/pureHTML]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.