Profile Image

Dídac Boza

Periodista

Berlusconi: Decadència de l’Imperi Romà II

[pureHTML] [p]No és una obsessió personal. És simplement que això de Berlusconi crida l'atenció per un comportament tant desvergonyit i cutre que sembla més propi de l'època de Roma imperial en la seva etapa més lamentable.[/p][p]Amb l'única diferència que ara als enemics no se'ls 'passa a ganivet' o a metzina (se suposa), el règim berlusconià mantè vius alguns dels pitjors valors de la Roma de fa 2.000 anys, que tant bé van descriure Robert Graves i la BBC a Jo, Claudi.[/p][p]Silvio Berlusconi demostra per on es passa ell la República (és a dir, la democràcia) i Europa (en aquest cas el Parlament europeu) quan està disposat a omplir les llistes electorals del seu partit amb vedettes i show girls conegudes per les seves aparicions als espectacles o a la televisió. Casualment totes són jovenetes, estan de molt bon veure. Això sí, tenen carrera i parlen idiomes, com molt bé s'ha encarregat de recordar el propi primer ministre italià.[/p][p]La qüestió ha escandalitzat una part (em temo que petita) de l'opinió pública italiana i l'escàndol ha incorporat una altra desavinença pública del matrimoni Berlusconi. Especialment després que hagin aparegut informacions sobre la presència del primer ministre (72 anys) en la festa d'aniversari d'una noia de 18 anys a una discoteca.[/p][p]”Algú ha escrit que tot això es fa per a divertiment de l'emperador. Ho comparteixo. Es tracta d'una immundícia“. La frase no és meva, sinó de l'esposa de Berlusconi, Veronica Laro, mare de tres dels cinc fills de l'empresari-governant . Ningú millor que ella deu saber del que parla. [/p] [/pureHTML]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.