Profile Image

Dídac Boza

Periodista

El Papa, la Sida i els condons

[pureHTML] [p] [/p][p]El Papa Benet XVI ha estat el primer pontífex que pronuncia públicament la paraula preservatiu. Sí, sí, com ho llegiu, ho ha dit amb totes les seves síl·labes, en italià: “PRE-SER-VA-TI-VI“. Naturalment, tractant-se de l'Església catòlica, el reconeixement explícit de l'existència dels condons, no implica la seva acceptació. Ans al contrari, Joseph Ratzinger ha arribat a afirmar que el preservatiu agreuja el problema de la Sida. Ho diu precisament a un país i a un continent especialment castigats per la malaltia generada pel VIH.[/p][p]De moment -i ja és molt- el Papa s'atreveix a esmentar pel seu seu nom l'instrument que, pel que sembla, simbolitza tota la maldat satànica que pugui habitar en l'Univers Món.[/p][p]Siguem positius i valorem com una bona notícia que el màxim jerarca de l'Església catòlica hagi reconegut l'existència del condó. Segurament a vegades tenim massa pressa i som massa exigents amb l'Església catòlica. Al cap i a la fi només fa més de 2.000 anys que es té constància de la utilització de preservatius (al menys des de l'any 50 abans de Crist) segons recullen les enciclopèdies. [/p][p] [/p] [/pureHTML]

0 thoughts on “El Papa, la Sida i els condons

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.