Profile Image

Dídac Boza

Periodista

El finançament avorreix

[pureHTML] [p]Fa força dies que en aquest bloc no parlo de finançament. La raó principal és ben simple: fins que no hagi novetats, no hi ha massa cosa a dir. Però hi ha un motiu no menys important: el finançament, per important que sigui -que sens dubte ho és- s'ha convertit en un d'aquells temes de la política catalana que cansen, avorreixen, fan desconnectar i fins i tot fastiguegen.[/p][p]El conseller Ernest Maragall ha dit que el finançament té aspectes de “tortura psicològica”, i encara que l'expressió pugui semblar una mica excessiva no deixa de respondre a la veritat. Ja sé que el conseller es referia més aviat al desgast psicològic que segurament està buscant una part negociadora (el Govern central) sobre l'altra (la Generalitat). Però és evident que el responsable d'Educació del Govern català, home expert en les subtileses del llenguatge, no ha volgut deixar per alt aquesta sensació d'esgotament general sobre el ditxós finançament.[/p][p]El que és segur és que els professionals de la informació n'estem cansats i que, a més a més, intuïm, sabem o constatem (depen dels casos) que els espectadors, lectors, oients i internautes fa temps que han 'desconnectat' del tema. Absolutament lògic, d'altra banda, en els temps que corren. En plena crisi tant dura com aquesta, les primeres finances que preocupen a la gent, són les domèstiques.[/p][p]Així doncs, no en parlarem gaire més del finançament. No, evidentment, fins que no hi hagi noticia. [/p] [/pureHTML]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.