Profile Image

Dídac Boza

Periodista

La infinita incertesa de la crisi

[pureHTML] [p]”En aquest moment ningú no té ni … idea de quan durarà aquesta crisi”. Quan sents la cruesa d'aquestes paraules, en conversa privada, en boca d'una persona amb una alta responsabilitat estratègica i comercial del país és quan t'adones que el que està passant no ho havíem vist abans. “De l'únic que podem estar segurs -afirma el nostre interlocutor- que el 2009 serà un any dolent i el 2010 també”.[/p][p]Vivim en un món més incert que mai i la gent busca certeses que no troba. L'administració posa avals milionaris als bancs per a garantir els estalvis i fer el diner circuli, però ni així els bancs se'n refien. Ningú no confia en el crèdit de ningú, però les empreses necessiten crèdit i la gent busca confiances.[/p][p]Ahir, davant d'un cafè, uns quants ens preguntàvem quin ha de ser el paper dels mitjans de comunicació davant d'un panorama com aquest. Podem fer alguna cosa més que explicar dia rere dia als nostres internautes, lectors, oients o espectadors l'ERO d'aquesta o d'aquella empresa, l'augment de les xifres de l'atur, i les previsions oscil·lants dels responsables econòmics?[/p] [/pureHTML]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.