Profile Image

Dídac Boza

Periodista

Mercè Conesa

[pureHTML] [p]Vaig conèixer Mercè Conesa en una nit de 1987. Tot Catalunya i part d'Aragó s'havien quedat a les fosques en l'apagada elèctrica més greu de les últimes dècades. Aquella nit vam coincidir a la porta de la Delegació del Govern a Catalunya, esperant que ens obrissin i ens donessin informació sobre el que estava passant. A ella la van enviar d'El Periódico, a mi des de Ràdio Barcelona. Vam xerrar una bona estona durant aquella nit de feina. Segurament llavors ja vaig intuir, en la meva joventut professional, que tenia a davant allò que se'n diu, en llenguatge clàssic, una periodista de carrer. [/p][p]En unes quantes ocasions més vaig conversar amb ella, anys més tard, i sempre hi vaig veure intacta la seva convicció sobre el que és aquest ofici i el paper que pot i que hauria de jugar el periodista. Aquest matí m'he llevat amb la notícia de la seva mort i he pensat que serà un bon exercici, i potser el millor homenatge, regirar l'hemeroteca i rellegir la feina de Mercè Conesa. [/p] [/pureHTML]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.