Profile Image

Dídac Boza

Periodista

Informació local i crisi

En temps de crisi global puja l’interès per la informació local i de proximitat. Ha estat un dels arguments analitzats aquest dimarts a Infolocal, la reunió anual que -des de fa ja set anys- organitzen la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i la Societat Municipal de Comunicació de Terrassa, a la ciutat del Vallès Occidental.

N’estic absolutament convençut. El ciutadà vol saber si s’apuja molt o poc no el transport públic de la seva àrea, si funcionen bé o malament els seus serveis, com se’n surten les indústries o els comerços de la seva ciutat. Amb la crisi, se’ns gira feina a aquells mitjans que tenim la funció social donar prioritat a la informació de proximitat.

Probablement per això, tots els que hi hem participat en jornada de treball de Terrassa, on han pres part més d’un centenar de professionals de televisions locals i mitjans digitals d’arreu de Catalunya, tenim la sensació que les sessions de treball han estat enguany especialment profitoses. [/p][p]La crisi ens obliga a tots a cooperar més i a fixar-nos més en el que més preocupa i importa.

Informació sobre Infolocal 2008 a lamalla.cat
La col·laboració entre televisions públiques, a debat a l’Infolocal[
– Infolocal 2008 analitza el potencial de la informació de proximitat als mitjans digitals

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.