Profile Image

Dídac Boza

Periodista

El perquè de tot plegat

Podríem dir -o ens ho podríem fer venir bé- que aquest moment en el qual neix la blogosfera de laMalla.net coincideix amb un inici d’etapa al país, a Europa i al món. De fet, avui mateix -en forma de sessió solemne al Congrés dels Diputats– s’obre un nou temps polític i arrenca la segona legislatura Zapatero, aquesta que comença amb previsió de mal temps econòmic i meteorològic perquè no plou, o no ho fa com caldria.

Avui és també el dia 1 D.M.T.T. (que vol dir el primer dia Després del Mini Transvasament Temporal) Si més no, el primer dia que -un cop anunciada formalment la mesura que pot garantir l’aigua a Barcelona aquesta tardor– s’acaben les incògnites dels darrers dies i comencen -molt em temo- les demagògies i enfrontaments entre comunitats i territoris dels dies i dels mesos propers.

Aquesta és la setmana en la qual els nostres veïns d’Itàlia -atrapats des de fa dècades en la seva pròpia ruleta russa política- afronten l’inici d’una tercera era Berlusconi,  Un ‘dejà vu’ en la vida política italiana que resulta tan indiscutible des del punt de vista de la legitimitat democràtica com poc engrescador, des de qualsevol altre punt de vista. És, això sí, allò que la majoria dels italians ha volgut.

Així doncs, s’acumulen la feina i la necessitat de dir coses i, si volguéssim, els pretextos per estrenar una nova línia de continguts on tinguin cabuda opinions, anàlisi, propostes o crítiques. Per això, i perquè a aquestes alçades tothom sap què és un bloc i per a què serveix, m’estalvio de fer una gran declaració de principis sobre la novetat que suposa incorporar blocs a l’univers d’aquest diari digital.[/p][p]Tan sols una idea-força: a més d’explicar les notícies, hem considerat que és bo comptar amb veus i accents diversos que, des del seu propi punt de vista, convidin els internautes a reflexionar, a participar, ja sigui per discrepar-hi, per estar-hi d’acord o, senzillament, per dir-hi la seva. Sigueu tots benvinguts !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.